Martha Flora
Matha Flora - Particulier Verpleeghuis Goes

Particulier verzorgingshuis Goes

Begin maart 2022 opent Martha Flora een nieuw particulier verpleeghuis in Goes. Martha Flora Goes biedt de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen comfortabele zorgstudio. Daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander. U kunt rekenen op de zeven kwaliteiten die de basis vormen van onze dementiezorg. Deze locatie wordt gevestigd in een prachtig pand aan de Westwal met een ruime tuin, net buiten het centrum van Goes. 

Matha Flora - Particulier Verpleeghuis Goes
Matha Flora – Particulier Verpleeghuis Goes

Uw Studio

Martha Flora Goes telt 28 comfortabele zorgstudio’s, verdeeld over twee verdiepingen. U bewoont een eigen zorgstudio van 36 tot 42 vierkante meter met een eigen badkamer van nog eens 8 vierkante meter. In uw zorgstudio kunt u het leven zoals u dat gewend bent zoveel mogelijk voortzetten. Het is een plek voor uzelf waar u zich, alleen of met uw geliefde of familieleden, terug kunt trekken. Het is zelfs mogelijk voor uw partner en (klein)kinderen om te blijven logeren. En ook huisdieren zijn in overleg welkom. U kunt uw studio precies inrichten zoals u zelf wilt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om helemaal de sfeer van thuis te creëren.

Matha Flora - Particulier Verpleeghuis Goes
Matha Flora – Uw Studio

Omgeving

Ons particulier verzorgingshuis in Goes is gevestigd op een prachtige locatie in de Westwal. De omgeving van het pand is rustig, maar tegelijkertijd is het bruisende centrum van Goes vlakbij. U kun hier zelfs te voet naartoe. In het centrum vindt u allerlei voorzieningen, zoals winkels en horecagelegenheden. Onze medewerkers gaan graag met u mee. Deze Martha Flora locatie is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.