Clingendael aan het water
Clingendael aan het water

Werp het anker uit te Clingendael

Begin maart 2022 opent Martha Flora een nieuw particulier verpleeghuis in Goes. Martha Flora Goes biedt de allerbeste, gespecialiseerde Project Clingendael is één van de laatste pareltjes in Nederland die gebouwd zullen worden aan onze prachtige unieke kustlijn. Het is uw kans om één van de 31 gelukkige eigenaren te worden die het voorrecht heeft het anker in Clingendael uit te werpen. Het geweldige uitzicht over de jachthaven en de bij laagwater droogvallende krabbenkreek zorgen voor een ongekende ervaring, elke dag opnieuw. 

Clingendael aan het water
Clingendael aan het water

Op een geweldige locatie aan de haven van Sint- Annaland wordt project Clingendael gerealiseerd. Een sterke combinatie van 15 woningen en 16 appartementen welke zo ontwikkeld is dat ze de toekomstige bewoners een geweldig uitzicht biedt over de jachthaven en de Oosterschelde.

Wonen in Clingendael is echt thuiskomen, de rust en ruimte die er in Sint-Annaland te vinden is, zorgt ervoor dat het hier prettig wonen is. De vele voorzieningen die in de directe omgeving te vinden zijn, dragen hier ook aan bij. Tenslotte maken de uitstekende verbindingen met de randsteden project Clingendael een zeer geschikte locatie om te wonen.

15 Eigentijdse woningen

De woningen in project Clingendael zijn bij uitstek geschikt voor starters en gezinnen. De woningen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. De verschillende gevels zorgen daarnaast voor een knus en gezellig straatbeeld.

In het plan zijn verschillende woningtypes uitgewerkt. Hoewel de woningen een mooi ensemble vormen, heeft elke woning een unieke gevel met een eigen identiteit. De woningen beschikken over ruime kamers en de mogelijkheid tot een balkon aan de voorzijde waarvandaan u prachtig over het water uitkijkt.

Clingendael - 15 Eigentijdse woningen
Clingendael – 15 Eigentijdse woningen

16 Luxeappartementen

In een appartement van Clingendael woont u op hoog niveau. Het complex is van alle gemakken voorzien en schitterend vormgegeven. De appartementen zijn zo gesitueerd dat elk appartement een schitterend uitzicht heeft. Het bruisende centrum van Sint-Annaland bevindt zich direct achter het complex, waardoor benodigde voorzieningen goed bereikbaar zijn.

Clingendael - 16 luxe appartementen
Clingendael – 16 luxe appartementen