Van Vliet
Installatie

Zonnepanelen

Zonnepanelen op je dak is een slimme keuze. Je produceert je eigen duurzame energie, maakt gebruik van een 100% groene energiebron en draagt zo bij aan een duurzame wereld.

Zonnepanelen

Heeft u een geschikt dak en bent u van plan om nog jaren in uw woning te blijven wonen dan is het verstandig om zonnepanelen aan te schaffen. De huidige panelen leveren elke dag kilowatturen die u op uw energierekening bespaart. Juist Nederland is bij uitstek het geschikte land voor zonne-energie. Niet alleen omdat het aantal zonuren ruimschoots voldoende is om genoeg kilowatturen op te wekken, maar ook omdat wij in Nederland de teruglevering van kilowatturen mogen verrekenen met de geleverde stroom op momenten dat de panelen niet of te weinig kilowatturen leveren. Waarom dan nog wachten?

Van Vliet Installatie levert uitsluitend hoogwaardige installaties, welke volledig zijn afgestemt op uw situatie. 

NEN 3140 keuringen

De NEN 3140 Inspectie heeft als doel een veilige werkomgeving te creëren en te behouden. Als eigenaar bent u hier primair verantwoordelijk voor. Om aan te tonen dat u aan de eisen voldoet is een regelmatige inspectie noodzakelijk. De NEN 3140 Inspectie toetst conform wettelijke eisen.

Branddetectie-installaties

Een brandmeldinstallatie is essentieel: het kan een brand in een vroeg stadium signaleren en lokaliseren waardoor snel kan worden ingegrepen. Om de kwaliteit van de brandmeldinstallaties te verhogen, moet deze voldoen aan de norm NEN 2535. Van sommige brandmeldinstallaties wordt verwacht dat deze door een onafhankelijke inspectie-instelling wordt geïnspecteerd. Indien door deze partij wordt vastgesteld dat de installatie inderdaad voldoet aan de uitgangspunten, dan wordt hiervoor een certificaat afgegeven.

Sterkstroominstallaties

Elke bedrijf krijgt behoefte aan krachtinstallaties. Zonder krachtinstallatie heeft het bedrijf geen bron van energie. De installatie voorziet alle elektrotechnische apparatuur van energie, of dit nou de deurbel, computer of het beveiligingssysteem is. Een krachtinstallatie is dus essentieel voor de bedrijfsvoering!

Zonne-energie

De zon is een schone energiebron die nooit opraakt. Je kunt zelf de energie van de zon benutten met zonnepanelen of een zonneboiler op je dak. Maar het gebeurt ook op veel grotere schaal: van zonneparken in Nederland tot grote zonnecentrales. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en oplossingen op maat.

Duurzaamheid

Data- en Telefoonnetwerken

Digitale communicatie wordt tegenwoordig gekenmerkt door snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid. Bedrijfsprocessen zijn er afhankelijk van. Daardoor neemt de netwerkbelasting op het datanetwerk enorm toe. Een goed werkend datanetwerk is dan ook essentieel.
Bij de levering en aanleg van datanetwerken spelen kennis en ervaring een cruciale rol, omdat alles binnen het datanetwerk op elkaar afgestemd is.

Inbraakinstallaties

Inbraak in woningen en bedrijfspanden speelt helaas een grote rol in het dagelijks leven. Overal waar mensen werken en wonen bestaat het risico dat er ingebroken wordt. Het kennen en beheersen van deze inbraakrisico’s is specialistenwerk. Op welke manier u uw pand en bezittingen laat beveiligen hangt af van een aantal situaties. Hoe groot is uw woning of pand? Wilt u uitsluitend een alarm of ook camerasystemen? Welke eisen stelt uw verzekeringsmaatschappij? Van Vliet Installatie installeert deze systemen volledig BORG-gecertificeerd, en met onze 24-uurs service-dienst geeft dat een veilig gevoel.

Oproepsystemen

Een zusteroproepsysteem, ook wel verpleegoproepsysteem is er in verschillende vormen. In de basis gaat het er om dat een bewoner, cliënt of patiënt met een druk op de knop om hulp kan vragen. Een goed gevoel om zekerheid te hebben in geval van calamiteiten. Bij een noodgeval kan snel om hulp gevraagd worden en in het gehele gebouw kunnen bewoners ook om hulp vragen waar zij ook zijn.”

BIM Samenwerking

Bouwwerk informatie model

voor Alle technische installaties

Het ‘Building Information Modeling’, zoals dat nu bekend is, betreft een nieuwe werkwijze die invloed heeft op een gehele organisatie. Van Vliet investeerd in deze ketensamwerking en zorgt met BIM Manager en Modelleurs voor een goede integrale samenwerking met BIM. 

Sluit Menu