Zonnepanelen

Logo - Van Vliet Installatie

Van Vliet
Installatie

Zonnepanelen

Zonnepanelen op je dak is een slimme keuze. Je produceert je eigen duurzame energie, maakt gebruik van een 100% groene energiebron en draagt zo bij aan een duurzame wereld.

Zonnepanelen

Heeft u een geschikt dak en bent u van plan om nog jaren in uw woning te blijven wonen dan is het verstandig om zonnepanelen aan te schaffen. De huidige panelen leveren elke dag kilowatturen die u op uw energierekening bespaart. Juist Nederland is bij uitstek het geschikte land voor zonne-energie. Niet alleen omdat het aantal zonuren ruimschoots voldoende is om genoeg kilowatturen op te wekken, maar ook omdat wij in Nederland de teruglevering van kilowatturen mogen verrekenen met de geleverde stroom op momenten dat de panelen niet of te weinig kilowatturen leveren. Waarom dan nog wachten?

Van Vliet Installatie levert uitsluitend hoogwaardige installaties, welke volledig zijn afgestemt op uw situatie. Neem gerust contact met ons op.

SC-Welberg

Steeds meer voetbalverenigingen zijn bewust of onbewust bezig met duurzaamheid. Duurzame voetbalaccommodaties zijn helemaal van deze tijd en hebben de toekomst. Ook SC-Welberg heeft geïnversteerd in duurzaamheid door een groot gedeelte van hun dak te voorzien van hoorwaardige zonnepanelen.

Zonne-energie

De zon is een schone energiebron die nooit opraakt. Je kunt zelf de energie van de zon benutten met zonnepanelen of een zonneboiler op je dak. Maar het gebeurt ook op veel grotere schaal: van zonneparken in Nederland tot grote zonnecentrales. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en oplossingen op maat.