Van Vliet
Installatie

Diensten

Jarenlange ervaring, goede service en een vertrouwd gezicht in de regio.
Van Vliet Installatie is voor u de alles in één installateur.

Totaalinstallateur

Alles onder één dak
één aanspreekpunt

Als totaalinstallateur levert Van Vliet een compleet pakket aan installaties. Voor zowel nieuwbouw als renovatie heeft u met Van Vliet één aanspreekpunt voor de meest voorkomende werkzaamheden.

diensten

Elektrotechniek

Elektrotechniek is een breed vakgebied, de enorme hoeveelheid elektrotechnische systemen die onze maatschappij rijk is, moeten worden aangelegt en onderhouden. Onze ervaren technici helpen u graag.

Service- en Onderhoud

Deze dienst zorgt op vakkundige wijze bij het verhelpen van storingen en onderhouden van uw installaties. De service dienst is 24 uur per dag bereikbaar.

Zonnepanelen

Zonnepanelen verschijnen op steeds meer huizen. Een investering in zonnepanelen kun je er in 6 of 7 jaar uit hebben. Daarna heb je gratis stroom van eigen dak.

Beveiliging

Beveiliging is een manier om risico's te verminderen, zoals het bewaken tegen inbraak en brand, maar ook toegangscontrole en zusteroproepsystemen.

Nood- Verlichting

In uw gebouw is noodverlichting een integraal en wettelijk verplicht onderdeel. Van Vliet biedt u een gevarieerd assortiment noodverlichtingsvoorzienningen.

Werktuigbouw

Werktuigbouw heeft veel facetten, zoals klimaatinstallatie, sanitairinstallatie, hemelwaterafvoer, dakbedekking en brandbestrijdingsinstallaties. Van Vliet heeft alle elementen onder één dak.

Warmtepomp

Warmte is een Primaire levensbehoefte. De laatste jaren worden warmtepompen, mede door de energietransitie, steeds vaker toegepast.

Gas- en Waterinstallatie

Een veilige gas- en waterinstallatie is van levensbelang, als specialist zijn we op de hoogte van wet- en regelgeving voor aanleg en onderhoud.

Dakbedekking/ Goten

Alle daken en goten hebben onderhoud nodig. Voor al uw dak- en gootwerk, zoals het repareren en isoleren van daken, vind u bij ons de deskundige dakdekker.

Luchtbehandeling

Verse en gezonde lucht is nodig om goed te kunnen functioneren het bevordert onze prestaties en verhoogt het comfort door verwarming, ventilatie en koeling.

BIM Samenwerking

Bouwwerk informatie model

voor Alle technische installaties

Het ‘Building Information Modeling’, zoals dat nu bekend is, betreft een nieuwe werkwijze die invloed heeft op een gehele organisatie. Van Vliet investeert in deze ketensamenwerking en zorgt met BIM Manager en Modelleurs voor een goede integrale samenwerking met BIM.