Zeester Tholen - Van Vliet Installatie

Residentie de Zeester

Prachtig gelegen aan het water van de Oosterschelde vindt u Residentie De Zeester. Een uniek appartementencomplex met een karakteristiek gezicht dankzij zijn vuurtoren. De Zeester bestaat uit dertien koopappartementen voor recreatief gebruik. Als u een van deze appartementen bezit, weet u een aantal zaken zeker.

Nieuw Altere - Van Vliet Installatie

51 Woningen Nieuw Altere

In Halsteren realiseren we 51 nieuwbouwwoningen aan de groene en rustige Wouwseweg, op de grens van de Rode Schouw en De Schans. De woningen zijn verdeeld over 2 deelplannen. Het eerste deelplan (Wouwseweg 15) bestaat uit 26 prachtige woningen.

Noordelijk Niertje

Noordelijk Niertje

Het plan NN Kralingen is opgebouwd uit twee zijden waarop de bebouwing is georiënteerd. De Kralingse Zoom zijde en de kant van de Leendert Butterstraat.

Beukenhof woonzorg

Woonzorghuis De Beukenhof

In opdracht van Allied Mineral in Tholen mag De Kok Bouwgroep en Van Vliet Installatie medio begin 2020 starten met de uitbreiding van hun huidige bedrijfspand.

Allied Mineral

Allied Mineral B.V. Tholen

In opdracht van Allied Mineral in Tholen mag De Kok Bouwgroep en Van Vliet Installatie medio begin 2020 starten met de uitbreiding van hun huidige bedrijfspand.

Strandgaper - Markiezaten

Strandgaper Markiezaten

De gemeente Bergen op Zoom heeft met Maas-Jacobs Vastgoed BV overeenstemming bereikt over de realisatie van een appartementengebouw ‘Strandgaper’ in het woongebied de Markiezaten. Van Vliet

18 Woningen Markiezaten

Wonen in een landelijke omgeving maar ook dichtbij de stad? Aan de zuidkant van Bergen op Zoom ligt nieuwbouwwijk De Markiezaten. De wijk is al voor een groot deel aangelegd en bewoond.

De Nieuwe Plantage

Een prachtig project voor een Totaalinstallateur als Van Vliet Installatie. De Nieuwe Plantage wordt compleet vernieuwd. In het vernieuwde verpleeghuis woont iedereen aangenaam in een éénpersoonsstudio.

Nieuwbouw woningen Dinteloord

Woningen Dinteloord

Van Vliet heeft voor dit prachtig nieuwbouwproject de totale installatie mogen verzorgen. Het project ligt op loopafstand van de het dorpscentrum, de sporthal, de voetbalvelden, de tennisbanen, het zwembad Aquadintel en de ijsbaan.