Pooterhoeck Wouw - 16 appartementen

De Potterhoeck

Wilt u wonen in de sfeervolle en levendige dorpskern van Wouw? Dan is De Potterhoeck misschien wel iets voor u!
Het gebouw biedt straks ruimte voor 16 appartementen verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.
Aan de achterzijde zal een afgesloten parkeerterrein worden aangelegd met vaste parkeerplaatsen voor de bewoners.

Woningbouw Ravelijn - Steenbergen

Ravelijn Steenbergen

Na de realisatie van het prachtige plan ‘Tussen Bastion en Dijk’ en ‘Mauritz Kwartier’ gaat SoMa Vastgoed B.V. opnieuw aan de slag in Steenbergen voor de ontwikkeling van het plan Ravelijn. Dit plan bestaat uit 10 twee-onder-één-kapwoningen en 12 levensloopbestendige woningen aan de rand van Steenbergen. Het plan kenmerkt zich door de hoogwaardige architectuur en de groene omgeving.

Clingendael aan het water

Clingendael aan het water

Begin maart 2022 opent Martha Flora een nieuw particulier verpleeghuis in Goes. Martha Flora Goes biedt de allerbeste, gespecialiseerde Project Clingendael is één van de laatste pareltjes in Nederland die gebouwd zullen worden aan onze prachtige unieke kustlijn.

Matha Flora - Particulier Verpleeghuis Goes

Martha Flora

Martha Flora een nieuw particulier verpleeghuis in Goes. Martha Flora Goes biedt de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen comfortabele zorgstudio. Daarbuiten beweegt u zich in een beschermde leefomgeving: de Meander

Zeester Tholen - Van Vliet Installatie

Residentie de Zeester

Prachtig gelegen aan het water van de Oosterschelde vindt u Residentie De Zeester. Een uniek appartementencomplex met een karakteristiek gezicht dankzij zijn vuurtoren. De Zeester bestaat uit dertien koopappartementen voor recreatief gebruik. Als u een van deze appartementen bezit, weet u een aantal zaken zeker.

Nieuw Altere - Van Vliet Installatie

51 Woningen Nieuw Altere

In Halsteren realiseren we 51 nieuwbouwwoningen aan de groene en rustige Wouwseweg, op de grens van de Rode Schouw en De Schans. De woningen zijn verdeeld over 2 deelplannen. Het eerste deelplan (Wouwseweg 15) bestaat uit 26 prachtige woningen.

Noordelijk Niertje

Noordelijk Niertje

Het plan NN Kralingen is opgebouwd uit twee zijden waarop de bebouwing is georiënteerd. De Kralingse Zoom zijde en de kant van de Leendert Butterstraat.

Beukenhof woonzorg

Woonzorghuis De Beukenhof

In opdracht van Allied Mineral in Tholen mag De Kok Bouwgroep en Van Vliet Installatie medio begin 2020 starten met de uitbreiding van hun huidige bedrijfspand.

Allied Mineral

Allied Mineral B.V. Tholen

In opdracht van Allied Mineral in Tholen mag De Kok Bouwgroep en Van Vliet Installatie medio begin 2020 starten met de uitbreiding van hun huidige bedrijfspand.