Residentie de Zeester
Zeester Tholen - Van Vliet Installatie

Natuurlijk genieten aan de Oosterschelde én investeren in de toekomst? Dat doet u op Residentie De Zeester:  aan de oever van de Oosterschelde.

Prachtig gelegen aan het water van de Oosterschelde vindt u Residentie De Zeester. Een uniek appartementencomplex met een karakteristiek gezicht dankzij zijn vuurtoren. De Zeester bestaat uit dertien koopappartementen voor recreatief gebruik. Als u een van deze appartementen bezit, weet u een aantal zaken zeker. 

Zo heeft u de garantie van een buitengewone omgeving met een uitgestrekt uitzicht over de Oosterschelde, bent u omgeven door een rustieke en natuurrijke omgeving en bezit u een luxe appartement met alle gemakken van thuis. De ideale omgeving om de dagelijkse hectiek achter u te laten en volledig tot rust te komen.

Residentie de Zeester

De appartementen

Stelt u zich eens voor dat u een luxe vakantieappartement in het geweldige Zeeland bezit. Een plek om naartoe te gaan wanneer u dat wilt en die voor u verhuurd wordt als u er zelf niet bent. Zodat u zorgeloos kunt genieten en tegelijkertijd vermogen opbouwt. Op het Zeeuwse eiland Tholen, aan de oever van Nationaal Park Oosterschelde, kan het. Daar wordt aan de rand van het schilderachtige dorpje Sint-Maartensdijk (Smerdiek in Zeeuws dialect) Residentie De Zeester gebouwd.

Ervaar het eiland – Residentie de Zeester

Omgeving

Kronkelige polderweggetjes, wijduitgestrekte akkers en pittoreske dorpjes. Ver weg van het massatoerisme is het eiland Tholen een onontdekt stukje Zeeland. Een plek waar rust en ruimte de boventoon voeren en de ongerepte natuur wordt omringd door het grootste en  natste Nationaal Park van Nederland: de Oosterschelde.

Ervaar het eiland

Zeeuwen zijn zuinig op hun landschap, cultuur en eigenheid. Ook op het eiland Tholen kunt u daar volop van meegenieten. Duik in de Thoolse geschiedenis in Streekmuseum De Meestoof, kom in De Oranjekamer alles te weten over de historische band tussen Sint-Maartensdijk en het Huis van Oranje, koop Thoolse aardappelen, boluslikeur en andere lokale producten op de unieke streekproductenveiling in Sint-Annaland en geniet in een van de culinaire restaurants van een biefstuk van de Thoolse dikbil of van verse paling uit de Oosterschelde. Het eiland Tholen is Zeeland op z’n puurst.