51 Woningen Nieuw Altere
Nieuw Altere - Van Vliet Installatie

In Halsteren realiseren we 51 nieuwbouwwoningen aan de groene en rustige Wouwseweg, op de grens van de Rode Schouw en De Schans. De woningen zijn verdeeld over 2 deelplannen. Het eerste deelplan (Wouwseweg 15) bestaat uit 26 prachtige woningen.

Het tweede deelplan ligt een paar honderd meter meer naar het noordwesten aan de Wouwseweg, helemaal aan het begin van de weg. Dit deelplan (Wouwseweg 1) bestaat uit 25 woningen en de verwachting is dat deze in het najaar van 2020 in verkoop gaan. De exacte planning voor dit tweede deelplan zal in de loop van 2020 bekend worden gemaakt.

Nieuw Altere - Van Vliet Installatie - In Halsteren realiseren we 51 nieuwbouwwoningen aan de groene en rustige Wouwseweg, op de grens van de Rode Schouw en De Schans.
Nieuw Altere – Van Vliet Installatie

De woningen

Alle woningen in het eerste deelplan kenmerken zich door een luxe en klassieke architectuur.  Binnen deze architectuur heeft iedere woning toch zijn eigen unieke uitstraling, door bijvoorbeeld het gebruik van verschillende kleuren in de gevels. Hierdoor ontstaat een speels en afwisselend straatbeeld. 

Nieuw Altere interieur - Van Vliet Installatie - Alle woningen in het eerste deelplan kenmerken zich door een luxe en klassieke architectuur.
Nieuw Altere interieur – Van Vliet Installatie

Wat de woningen gemeen hebben is een royale en diepe tuin en een bodemwarmtepomp. Wat je ook kiest, je bent helemaal klaar voor de toekomst!

Ook deelplan 2 beschikt over prachtige hoekwoningen, rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. En ook hier is het aanbod gevarieerd. Meer informatie over de woningen in het tweede deelplan volgt naar verwachting in de loop van 2020. 

Heerlijk wonen in Halsteren

De nieuwbouwwijk Nieuw Altere ligt in het dorp Halsteren, onderdeel van de gemeente Bergen op Zoom. Halsteren is uniek gelegen op de Brabantse Wal.

De 2 deelplannen van Nieuw Altere liggen aan de Wouwseweg in Halsteren. Vanuit je nieuwe woning kan je genieten van het dorpse leven, wandelen door mooie diverse natuurgebieden en shoppen in Bergen op Zoom.